sr en

Podgorica, 20. januar 2017. – Kompanije Megadisposables Grčka i Klikovac d.o.o. Podgorica u saradnji sa Supermarketima FRANCA za sve potrošače u Crnoj Gori organizovali su nagradnu igru „ZA vožnju iz snova BabyLino kola!“, a u petak 20. januara u Franca Marketu 50 Stari Aerodrom u Podgorici dodijeljene su nagrade.

Za sve potrošače, kompanije Megadisposables i Klikovac su pripremile vrijedne nagrade. Prva nagrada je dječiji automobil marke Mercedes, Druga nagrada dječiji automobil marke Audi i Treća nagrada dječiji automobil marke Buba. Takođe svim srećnim dobitnicima kompanija Klikovac je pripremila i poklon torbu BabyLino sa proizvodima u vrijednosti od 20.00€.

Srećni dobitnici su:

• Prva nagrada – Jelena Ajković
• Druga Nagrada – Jovan Nerandžić
• Treća nagrada – Ines Petković

Nagradna igra „Za vožnju iz snova BabyLino kola“ trajala je od 25.11. – 25.12. 2016. godine, izvlačenje nagradne igre održano je 29. 12. 2016. godine u Franca Marketu 37, Bar.

Uslov za učešće u nagradnoj igri je kupovina BabyLino Jumbo pelena i da na poleđini računa potrošač ostavi svoje ime i prezime, kao i kontakt telefon i ubaci u nagradnu kutiju.

Nagradna igra je organizovana u maloprodajnim objektima Franca Marketa na teritoriji Crne Gore. Kompanije Megadisposables i Klikovac čestitaju svim dobitnicima i zahvaljuju se svima koji su uzeli učešće u nagradnoj igri „Za vožnju iz snova BabyLino kola!“.

OSTALE VIJESTI

NOVO iz brenda Ecofood

Od sada u ponudi Ecofood-a 100% prirodni sokovi! Naš brend Ecofood proširuje svoj portfolio proizvoda i počinje sa proizvodnjom prirodnih...

Italchimica - novi brend u asortimanu kompanije Klikovac

U ponudi su DermoMed i Dual Power proizvodi. Kompanija Klikovac d.o.o. je sa svjetski poznatom kompanijom Italchimica potpisala ugovor o...

Ecofood Domaći ajvar u najljepšem izadanju do sada

Od sada u novom pakovanju po originalnoj baba Draginoj recepturi. Iz našeg brenda, Ecofood, ponovo stižu novine. Od sada domaći...

Novi projekat – gradnja poslovno stambenog objekta u Kumboru

Kompanija Klikovac d.o.o. od 01. oktobra 2015. godine počinje sa gradnjom poslovno stambenog objekta u Kumboru, koja će biti locirana...

KLIKOVAC d.o.o

Na temeljima uspješne sadašnjosti planiramo, gradimo i sa vama dijelimo još bolju budućnost. Svaka naša aktivnost je pažljvo isplanirana, koordinisana i izvedena od strane brojnog i uigranog tima predanih radnika. Savremeni vozni park kojim raspolažemo osigurava da naši klijenti budu usluženi brzo i sigurno.

Hotel Aleksandar

hotel

FOTO - FLICKR

KONTAKT

  • Adresa: Mahala bb,
        81 000 Podgorica, MNE
  • Telefon: +382-20-872-667; 
  •  E-mail: info@klikovac.me