sr en

Hotel ALEKSANDAR jedinstveni dizajnerski hotel sa četiri plus zvjezdice smješten u srcu Rafailovića.

Prožet sinergijom funkcionalnosti, harmonije i elegancije čija je okosnica dizajn. Uz besprijekoran spoj stila, predstavlja cjelogodišnju destinaciju za odmor i poslovna putovanja.
Web sajt

Ai - Hotel Aleksandar - Logo

S vijetao i moderan dizajn hotela ogleda se u hotelskom restoranu koji čini srce ovog hotela i savršen je za boravak u dobrom društvu u bilo koje doba dana. U sobama i apartmanima nastavlja se jasan i izražajan dizajn, dok Wellness Center našim gostima nudi ekskluzivan ambijent i izvrsnu uslugu.
R estoran i Vinski Bar ALEKSANDAR – se nalazi na samoj obali mora u Rafailovićima. Kroz arhitekturu, dizajn i specifičnu ponudu jela i pića odiše morem i Mediteranom. Odličnu ponudu upotpunjuje izuzetno bogata vinska karta.
K ombinujući elegantni dekor, ambijent mediteranskog ugođaja sa sofisticiranom gastronomijom, kapaciteta 220 mjesta, pet plus *, restoran Aleksandar će privući svakoga ko prepoznaje kvalitet.

KLIKOVAC d.o.o

Na temeljima uspješne sadašnjosti planiramo, gradimo i sa vama dijelimo još bolju budućnost. Svaka naša aktivnost je pažljvo isplanirana, koordinisana i izvedena od strane brojnog i uigranog tima predanih radnika. Savremeni vozni park kojim raspolažemo osigurava da naši klijenti budu usluženi brzo i sigurno.

Hotel Aleksandar

hotel

FOTO - FLICKR

KONTAKT

  • Adresa: Mahala bb,
        81 000 Podgorica, MNE
  • Telefon: +382-20-872-667; 
  •  E-mail: info@klikovac.me